Informatie

Payrolling is een manier om uw werknemers op een flexibele manier in te zetten. Uw werknemers komen bij Payroll Horeca onder loon te staan, waardoor u geen moeite meer hoeft te steken in het afdragen van belastingen of het uitbetalen van zieke werknemers.

Er verandert verder niks met betrekking tot uw dagelijkse activiteiten. U blijft zelf verantwoordelijk voor de aansturing en aanvoer van uw werknemers. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder zijn wij degene die de loonstroken verstrekken en handelen wij de ziek- en betermeldingen af. Tevens betalen wij het loon door, mocht uw werknemer ziek raken.

Eén keer per periode ontvangt u van ons de factuur waarin staat uitgelegd wat er overblijft van uw personeelsadministratie. Mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen met onze persoonlijke accountmanagers.

Waarom kiezen voor Payroll-Horeca?

  • Uw partner in de horeca
  • Tarieven helder en inzichtelijk
  • Gratis voorbeeldcalculatie
  • Geen risico’s
  • Geen rompslomp

Payroll Horeca heeft voor u handige informatie en tariefinformatie gebundeld in een document, dat u per e-mail kan ontvangen. Binnen een paar klikken meer informatie per mail toegestuurd. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen via ons 0800-nummer dat gratis te bereiken is.